Telefonszám:

+36 70 290 50 40

e-mail:

belvarosijogastudio@gmail.com

Nyitvatartási idő:

Hétfő - Vasárnap órarend szerint

Sziasztok!

A jógával 4-5 éve találkoztam először, és valójában nem is a mozgás kedvéért látogattam el az első órámra Vikihez, hanem hogy békét leljek, vannak az életben rossz időszakok…. és nagy boldogságomra ezt meg is találtam. A leghatalmasabb dolog amikor a másfél órás gyakorlás során, egyszerűen nincs kapacitása az embernek más egyébre koncentrálni mint saját magára, és ez szépen lassan már nemcsak arra a másfél órás gyakorlásra lesz igaz, a saját magunk felé fordított figyelem, minden apróságban a szépség megtalálása nagy ajándék. Mindezen túl az igazsághoz hozzátartozik hogy az évek során az izomláz annak a formáját is megismerhettem, hogy azidáig nem is hittem hogy léteznek ott izmok ☻

Aztán egyre jobban addiktiv lettem, mert saját bőrömön és lelkemen éreztem és érzem a jóga jótékony hatását, és úgy döntöttem beiratkozom a jógaoktatói képzésre 2021 év elején, és menetközben a Yin oktatói képzést is elvégeztem Budapesten, igy szinte egyszerre két irányzatban sikeres vizsgát tettem.

Szívből remélem hogy minél többetekkel találkozom majd a jógastúdióban és azt is hogy hasonló élményekben lesz részetek a jógában testileg és lelkileg.

Namaste, Orsi

?