Telefonszám:

+36 70 290 50 40

e-mail:

belvarosijogastudio@gmail.com

Nyitvatartási idő:

Hétfő - Vasárnap órarend szerint

Egyéni jóga, jógaterápia; NMPT; Csoportos magánóra

Legyen szó megelőzésről vagy bármilyen fizikai, mentális/ érzelmi probléma kezeléséről, aligha találunk olyan területet az életünkben, amelyben a jóga ne tudna segíteni nekünk!

A nevem Zarándi Viktória, és a Belvárosi Jógastúdió – Miskolc Jógamestere és tulajdonosa vagyok már több mint 7 éve. 

A Te igényeidnek és képességeidnek megfelelően kialakított magán jógaóra a legbiztonságosabb és legegyszerűbb módja az egészséges jógikus életmód kialakításának! Az egyéni jógaóra bárkinek előnyös lehet. Nem számít az alakod, korod vagy nemed. Ha most tervezel belevágni, vagy magasabb szintre szeretnéd emelni gyakorlataid, a segítségedre lehetek!

Miért válaszd egyéni jóga órámat? Tökéletes opció, ha kezdő jógázó vagy, és szeretnéd elkezdeni a gyakorlásod, anélkül, hogy túlterhelnéd magad vagy megfélemlítene a csoportos helyzet. A kezdőknek világos magyarázatokra és egyértelmű utasításokra van szükségük az alapok hatékony elsajátításához. Ez a fajta jógaóra akkor is előnyös, ha gerincfájdalmaid va mozgásból eredő problémáid vannak, hiszen kifejezetten a testedhez és igényeidre szabott gyakorlatokat végzünk majd. Szerezz tapasztalatot általam vezetve a jóga jótékony világában és mélyítsd el gyakorlatod az önismeretben, tudatosságban, meditációban. A magánóráimon növelheted önbizalmad, kérdéseket tehetsz fel bizalmas környezetben, személyre szabott útmutatást és gyakorlati kiigazításokat kaphatsz, az órákat a Te egyéni igényedre szabva állítom össze, illetve egészségügyi problémák (sérülés, betegség, rehabilitáció, gerincelváltozások) esetén terápiás céllal.

Miért engem válassz jógaoktatódnak? Már több, mint 10 éve a jóga útját járom, az utóbbi 5 évben inkább a tudományos és terápiás oldal felé terelődött a figyelmem a spiritualitás helyett. 2015 novemberében kaptam meg a Yoga Alliance által nemzetközileg is tanúsított Hatha jógaoktatói diplomámat, 2017-ben pedig Gerincjóga oktató lettem, majd 2024 februárjában a YAI-tól megkaptam a jógamesteri fokozatot. 2018-tól a Bene Gerincakadémia (Bene Máté) és a Movement Clinic (Takács Kinga) által tartott képzéseken fejlesztem magam, úgy érzem így egyesülhet a modern tudomány a jóga ősi tudásával, hiszen minden alkalommal megbizonyosodom róla, hogy a jóga – melyet finomra hangolva használunk az egyéni igények szerint, a legjobb amit tehetünk magunkért.

Miben lehetek a segítségedre?

→ Mozgásszervrendszeri probléma feltárás (sérv, kisízületi érzékenység, gerincferdülés, stb.?);

→ Tartás és mozgásminta korrekciós gyakorlás – NMPT és Jóga segítségével;

→ Tartás elemzés (helytelen tartás miatt kialakult fájdalmak váll/nyak/hát/derék/medence/térd/talp területeken);

→ Talp struktúra és funkcionalitás elemzés, boltozat korrekciós tréning;

→ Futni szeretnél vagy már futsz is, de közben és/vagy utána redszeresen fájdalmaid vannak? Futótechnika elemzés, futásra felkészítő tréning;

→ Stresszkezelés (légzéstechnika, relaxácós és meditációs technikák);

→ Kismama jóga


Stúdiónkban lehetőség van csoportos magánjóga órára is az órarendünkben szereplő nyilvános órákon kívüli időpontban, amikor csak az Ön/Önök cégének alkalmazottai vannak jelen. Hosszútávon már heti egy órában is sikeresen kezelhetőek az ülőmunka ártalmai, és nem utolsó sorban kellemes kiakapcsolódás, csapatépítő foglalkozás lehet ez munkatársai részére, mely befektetés biztosan megtérül – melyről konkrét tapasztalatot az első céges csoportommal kapcsolatban szereztem.

Egyedi megállapodás szerinti feltételekkel tudunk foglalkozást biztosítani – akár itt a stúdióban (max. 20 fő), akár saját helyszínen.


Az egyéni óra időtartama a szükséges foglalkozástól függően 60-90 perc, mely maximum 3 fő számára vehető igénybe.


Árak:

Első alkalom: 20.000,- Ft (állapotfelmérés, funkcionális tesztek elvégzése, szükséges terápia átbeszélése)

Alkalmanként: 15.000 – 25.000 Ft, a szükséges időtartamtól, és a résztvevő személyek számától függően (1-3).

Az egyéni órákra vonatkozó foglalási és részvételi feltételeinket itt találjátok.
Lemondási feltételek: a lefoglalt időpontodat a foglalkozás előtt 24 órával mondhatod le díjmentesen, aznapi lemondás esetén a teljes ár fizetési kötelezettségét vonja maga után.


Időpont foglalás és több információ az alábbi elérhetőségek egyikén.