Telefonszám:

+36 70 290 50 40

e-mail:

belvarosijogastudio@gmail.com

Nyitvatartási idő:

Hétfő - Vasárnap órarend szerint

2024. március 9-én 11.00 órától tartjuk a beiratkozást, és 16-án indítjuk idei Hatha jógaoktatói képzésünket, melyre a jelentkezést megnyitottuk, és szívből ajánljuk ezt a képzést MINDENKINEK, aki jógaokatóként is kipróbálná magát, vagy csak a saját gyakorlását szeretné elmélyíteni.

Miért a Belvárosi Jógastúdiót válaszd?

A stúdió a magyar törvényeknek megelelően szerepel a felnőttképzési nyilvántartásban (B/2024/000244), Tanfolyamunk regisztrált felnőttképzési száma: K/2024/045306.

Ma már sok helyen végezhetsz ilyen képzést, de nem mindegy, hogy hol szerzed meg a diplomád. A Hatha jóga, amire Mi megtanítunk, a forrása minden jógairányzatnak. Ez a legbővebb tárháza a jógának, az ebben való jártasság segít, hogy az összes többi irányzatot könnyedén magunkévá tudjuk tenni, akár egyetlen óra látogatása alatt 🙂 A Hatha jóga ugyanakkor önálóságra tanítja az oktatót; nincs megkötött gyakorlatsor, szabadon hallgathatsz az érzéseidre az óráid során. Nyugodtan fejezd ki Önmagad a vezetett óráidban, hidd el nekünk: ezt a gyakorlóid is értékelni fogják
 
Kis csoporttal dolgozunk, így a maximális figyelem biztosított midenki számára. Csak az elméleti foglalkozások időpontja fix, a gyakorlati órák időpontjait illetően rugalmasak vagyunk, azokat a szádhakákkal (jógában törekvő személy) egyeztetve állítjuk be a beiratkozás napján. Amire biztosan számíthatsz, hogy ezek az alkalmak szombaton 11.00-től 17.00-ig lesznek, így nem zavar be a hétköznapokba sem.
 
A képzésre tekints úgy, mint egy levelező szakos főiskolára – minden anyagot megkapsz a tanuláshoz, melyhez az utat is megmutatjuk a gyakorlati napokon – de járni Neked kell rajta 😊💟
 
Leendő oktatóink komplex képzettséget kapnak a jóga tradicionális tudását kiegészítve modern biomechanikai szemlélettel, hogy a közép-európai ember igényeinek megfelelően tudják majd alakítani az órákat.
 
Északkelet-Magyarországon képzésünk egyedülálló, a magyar törvényeknek megfelelően a felnőttképzési adatszolgáltató rendszerben regisztrált, iskolánk a YAI certifikációját is birtokolja.  – rengeteg utazási időt, és energát spórolsz magadnak, ha Minket választasz egy Bp-i képzés helyett.

És még egy érv a Belvárosi Jógastúdió mellett: a végzettek lehetőséget kapnak arra, hogy órát tartsanak nálunk!

A képzésről:
Egy hiteles jógaoktatásnak fel kell tárnia a jóga gyakorlásának valódi céljait. Ez egyfajta spirituális önmegvalósítás is, ami magában hordozza a pozitív személyiségváltozást és egy egészségesebb, tisztább életmódot is.
A Belvárosi Jógastúdió – Miskolc autentikus Hatha jógaoktató képzését Zarándi Viktória YAI Regisztrált Mester Jógaoktató vezeti immár hetedik éve. A jógikus filozófia ősi tudásáról szóló előadást Csaplár György bhakta tartja. A képzésen átfogó ismeretet kapsz anatómiából, a jógapózok (ászana) és légzőgyakorlatok (pránajáma) helyes kivitelezéséről, amelyek a jógaoktatás alapját képezik. Megismerkedhetsz továbbá a relaxáció oktatásának alapelveivel is. Ezzel a tudással felvértezve a mai felgyorsult életmódban élő emberek életében a testi-lelki felfrissülés és a béke szigete leszel.
 
Célunk, hogy egy szakmailag felkészült, magabiztos jógini/jógi váljon belőled, aki talpraesett, életrevaló, és aki „széken ülve” felnőtt európai emberek igényeinek megfelelő (!), gyógyító, hatékony és izgalmas órát tud tartani.
 
Képzésünk 200 órás nemzetközi Yoga Alliance International Hatha jógaoktató diplomát ad, amellyel a világ minden részén tarthatsz órákat. A YAI oldalán fényképes regisztrációt is kérhetsz, így a YAI európai diviziójának oldalán is szerepelni fogsz fotóval, és minden egyéb tudnivalóval rólad, mint végzett diák.
 

Tematika:

 •  Jógafilozófia
 •  Ászana elemzés és igazítás
 •  Oktatáselmélet
 •  Életmód
 •  Óratartási gyakorlat
 •  Anatómia
 •  Relaxáció és Meditáció
 •  Mantrák
 •  Pranajama
 •  Vizsga óra megtartása a terem vendégeinek
 • Esszé készítése a jógafilozófiában tanultakról
Árak:
A képzés díja: 270.000.- Ft, melyet a tanfolyam első napjáig szükséges rendezni.
 
Részletfizetési lehetőség:
Maximum 3 részletben, 100.000,- Ft/hó ellenében vehetsz részt az oktatáson, melyet az első három hónapban kell befizetni.