Telefonszám:

+36 70 290 50 40

e-mail:

belvarosijogastudio@gmail.com

Nyitvatartási idő:

Hétfő - Szombat 16:30 - 20:30

Lemaradtál a csoportos képzésről? Ne várj egy évet a következőre!

Elvégezheted oktatóképző tanfolyamunkat egyéni oktatási rendben is, melyről érdeklődj a megadott elérhetőségeink egyikén!

2023. Március 4-én indítjuk idei Hatha jógaoktatói képzésünket, melyre a jelentkezést megnyitottuk, és szívből ajánljuk ezt a képzést MINDENKINEK, aki oktatni szeretne, vagy csak a saját gyakorlását szeretné elmélyíteni.

 

Miért a Belvárosi Jógastúdiót válaszd?

Ma már sok helyen végezhetsz ilyen képzést, de nem mindegy, hogy hol szerzed meg a diplomád. A Hatha jóga, amire Mi megtanítunk, a forrása minden jógairányzatnak. Ez a legbővebb tárháza a jógának, az ebben való jártasság segít, hogy az összes többi irányzatot könnyedén magunkévá tudjuk tenni, akár egyetlen óra látogatása alatt 🙂 A Hatha jóga ugyanakkor önálóságra tanítja az oktatót; nincs megkötött gyakorlatsor, szabadon hallgathatsz az érzéseidre az óráid során. Nyugodtan fejezd ki Önmagad a vezetett óráidban, hidd el nekünk: ezt a gyakorlóid is értékelni fogják
 
Kis csoporttal dolgozunk, így a maximális figyelem biztosított midenki számára. Csak az elméleti foglalkozások időpontja fix, a gyakorlati órák időpontjait illetően rugalmasak vagyunk, azokat a szádhakákkal (jógában törekvő személy) egyeztetve állítjuk be. Amire fixen számítani lehet, hogy ezek az alkalmak szombat és/vagy vasárnap lesznek, így nem zavar be a hétköznapokba sem.
 
Leendő oktatóink komplex képzettséget kapnak a jóga tradicionális tudását kiegészítve modern biomechanikai szemlélettel, hogy a közép-európai ember igényeinek megfelelően tudják majd alakítani az órákat.
 

És még egy érv a Belvárosi Jógastúdió mellett: a végzettek lehetőséget kapnak arra, hogy órát tartsanak nálunk!

A képzésről:
Egy hiteles jógaoktatásnak fel kell tárnia a jóga gyakorlásának valódi céljait. Ez egyfajta spirituális önmegvalósítás is, ami magában hordozza a pozitív személyiségváltozást és egy egészségesebb, tisztább életmódot is.
A NitaYoga Központ és a Belvárosi Jógastúdió – Miskolc autentikus Hatha jógaoktató képzését Kiss Zoltán Nitai vezeti Miskolcon is immár hetedik éve. A képzésen átfogó ismeretet kapsz a jógikus filozófia ősi tudásából, anatómiából, a jógapózok (ászana) és légzőgyakorlatok (pránajáma) helyes kivitelezéséről, amelyek a jógaoktatás alapját képezik. Megismerkedhetsz továbbá a relaxáció oktatásának alapelveivel is. Ezzel a tudással felvértezve a mai felgyorsult életmódban élő emberek életében a testi-lelki felfrissülés és a béke szigete leszel.
 
Célunk, hogy egy szakmailag felkészült, magabiztos jógini/jógi váljon belőled, aki talpraesett, életrevaló, és aki a közép-európai ember igényeinek megfelelő (!), hatékony és izgalmas órát tud tartani.
 
Képzésünk 200 órás nemzetközi Yoga Alliance International Hatha jógaoktató diplomát ad, amellyel a világ minden részén tarthatsz órákat. A YAI oldalán fényképes regisztrációt is kérhetsz további 100 € regisztrációs díj befizetésével. Így az indiai oldalon is szerepelni fogsz fotóval, mint végzett diák.
 

Tematika:

  •  Jógafilozófia
  •  Anatómia
  •  Oktatáselmélet
  •  Életmód
  •  Óratartási gyakorlat
  •  Ászana igazítás
  •  Pranajama
  •  Vizsga óra megtartása a terem vendégeinek
Árak:
A képzés díja: 270.000.- Ft, melyet a tanfolyam első napjáig szükséges rendezni.
 
Részletfizetési lehetőség:
Maximum 3 részletben, 100.000,- Ft/hó ellenében vehetsz részt az oktatáson. 

[instagram-feed]