Telefonszám:

+36 70 290 50 40

e-mail:

belvarosijogastudio@gmail.com

Nyitvatartási idő:

Hétfő - Vasárnap órarend szerint

Csoportos óráinkon való részvétel, és feltételek:

A Belvárosi Jógastúdió vendégeinek mind a csoportos, és az egyéni órákon is biztosítjuk a gyakorláshoz szükséges eszközöket: a professzionális jóga matracot, jóga téglát, hevedereket, hegerpárnát és meditációs ülőpárnát is. Arra vagyunk berendezkedve, hogy a gyakorlóink munka után jönnek mozogni, kikapcsolódni, a testüket és az elméjüket is felfrissíteni, így csak a ruházatról kell gondoskodniuk.

Óráinkra 🕉 a Főoldalon a “FOGLALÁS MOST” gombbal elérhető időpontfoglaló rendszerünkben bejelentkezés szükséges, melyet mindannyiunk érdekében kérünk. Egyrészt így tudjuk biztosítani számotokra a helyet, mely korlátozott – ezért Tisztelettel kérünk Titeket tájékoztassatok, ha biztosan számíthatunk rátok 😊💟 másrészt ritka esetben adódhat olyan körülmény, ami miatt nem tudjuk megtartani az órát amire jelentkeztél – így csak akkor tudunk időben értesíteni a törlésről, hogy ne ülj feleslegesen a stúdió előtt a padon – ha bejelentkeztél.

Kérünk, hogy a foglalást komolyan kezeld, ha mégsem tudnál megjelenni, a foglalásodkor kapott e-mailben találsz törlő linket, hogy felszabadítsd a helyedet 😊. Ez azért fontos, mert a szóban forgó gyakorlás napján 15.00 óráig le nem mondott foglalás minden esetben fizetési kötelezettséggel jár!

A csoportos órák megtartásának feltétele a csoport – tehát minimum 3 fő jelentkezése esetén tartjuk meg azokat, kérünk Titeket ezt vegyétek figyelembe! Ha nincs meg az adott órára a minimum létszám, a jelentkezőknek az időpont foglaló rendszer az óra kezdete előtt 30 percel üzenetet küld, hogy időben értesítsen az óra törléséről.

A foglalásoddal ezen feltételeket automatikusan elfogadottnak, és ezáltal érvényesnek tekintjük.

Impresszum

Szolgáltató neve: Zarándi Viktória
Szolgáltató telephelye: 3530 Miskolc, Szemere B. u. 2.
Szolgáltató elérhetősége: 06 70 290 5040 / belvarosijogastudio(kukac)gmail.com
Tárhelyszolgáltató adatai:

  • Magyar Hosting Kft.
  • 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.
  • info@mhosting.hu