Telefonszám:

+36 70 290 50 40

e-mail:

belvarosijogastudio@gmail.com

Nyitvatartási idő:

Hétfő - Vasárnap órarend szerint

Csoportos és Egyéni óráinkon való részvétel, és feltételek:

A Belvárosi Jógastúdió vendégeinek mind a csoportos, és az egyéni órákon is biztosítjuk a gyakorláshoz szükséges eszközöket: a professzionális jóga matracot, jóga téglát, hevedereket, hegerpárnát és meditációs ülőpárnát is. Arra vagyunk berendezkedve, hogy a gyakorlóink munka után jönnek mozogni, kikapcsolódni, a testüket és az elméjüket is felfrissíteni, így csak a ruházatról kell gondoskodniuk.

Óráinkra 🕉 a Főoldalon a “FOGLALÁS MOST” gombbal elérhető időpontfoglaló rendszerünkben bejelentkezés szükséges, melyet mindannyiunk érdekében kérünk. Egyrészt így tudjuk biztosítani számotokra a helyet, mely korlátozott – ezért Tisztelettel kérünk Titeket tájékoztassatok, ha biztosan számíthatunk rátok 😊💟 másrészt ritka esetben adódhat olyan körülmény, ami miatt nem tudjuk megtartani az órát amire jelentkeztél – így csak akkor tudunk időben értesíteni a törlésről, hogy ne ülj feleslegesen a stúdió előtt a padon – ha bejelentkeztél.

Kérünk, hogy a foglalást komolyan kezeld, ha mégsem tudnál megjelenni, a foglalásodkor kapott e-mailben találsz törlő linket, hogy felszabadítsd a helyedet 😊. Ez azért fontos, mert a szóban forgó gyakorlás napján csoportos óránál 15.00 óráig le nem mondott foglalás minden esetben fizetési kötelezettséggel jár!

A csoportos órák megtartásának feltétele a csoport – tehát minimum 3 fő jelentkezése esetén tartjuk meg azokat, kérünk Titeket ezt vegyétek figyelembe! Ha nincs meg az adott órára a minimum létszám, a jelentkezőknek az időpont foglaló rendszer az óra kezdete előtt 30 percel üzenetet küld, hogy időben értesítsen az óra törléséről.

Egyéni órára való időpont foglalás előtt telefonos egyeztetés szükséges. Ha még sosem jártál a Belvárosi Jógastúdióban egyéni órán, foglalásod előrefizetés után lesz csak érvényes. Az óra díját az OTP-nél vezetett 11773346-02243102 számlára utald a Magánóra/Csoportos óra odalunkon megadottak szerint, az első alkalommal 20.000,- Ftot. Ez a metódus eltér a korábban megszokottól, de sajnálatos módon kénytelen voltam ezen változást bevezetni – így megértéseteket hálásan Köszönöm 🙏🏻

A foglalásoddal ezen feltételeket automatikusan elfogadottnak, és ezáltal érvényesnek tekintjük.

Namaste, Viki és a BJS csapata 💚☺️

Impresszum

Szolgáltató neve: Zarándi Viktória
Szolgáltató telephelye: 3530 Miskolc, Szemere B. u. 2.
Szolgáltató elérhetősége: 06 70 290 5040 / belvarosijogastudio(kukac)gmail.com
Tárhelyszolgáltató adatai:

  • Magyar Hosting Kft.
  • 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.
  • info@mhosting.hu