Telefonszám:

+36 70 290 50 40

e-mail:

belvarosijogastudio@gmail.com

Nyitvatartási idő:

Hétfő - Vasárnap órarend szerint

 Miért jó ez Neked? Egyfelől attól, hogy most kilenc hónapon át a tested nem csak a tiéd, nem szabad úgy gondolni rá, hogy innentől kezdve nem teheted meg azt, amit eddig megtettél. Várandósság idején is fontos a mozgás, ehhez pedig a megfelelő mozgásforma megtalálása után az a legfontosabb, hogy jó kezekben legyél, hozzáértő oktató segítségével gyakorolj. Nálunk biztosan jó kezekben leszel! 😉
A kismamajógának ráadásul megannyi jótékony hatása van. Ebben az időszakban elengedhetetlen a közösség támogatása, nálunk pedig egy összetartó, szuper közösségben érezheted magad. A jóga segíthet, hogy fizikálisan erősebb, energikusabb légy, egy jó formában lévő nő ugyanis nem teherként éli meg ezt az időszakot, hanem élvezi a várandósságot. A szülést követően is könnyebben regenerálódik egy karban tartott test, nem utolsósorban az állóképességet és a testtudatosságot is javítja, ami nem csak a szülés folyamatát könnyítheti meg, de az azt követő időszakot is. Ilyenkor természetes, hogy aggodalommal, kérdésekkel vagy tele: a meditáció hozzájárul ahhoz, hogy kifújhasd az aggodalmaidat, néhány percre átadd magad a nyugalomnak és a belső békének. Ezt az érzést aztán hazaviszed és kiegyensúlyozott, derűs napokat élhetsz meg. Mindemellett pedig a jógalégzés elsajátítása rengeteget segíthet a vajúdás alatt.
Miért jó ez a kisbabádnak? Kutatások kimutatták, hogy a terhesség alatti stressz csökkentése nem csak a méhen belül töltött időszakban javítja a babák idegfejlődését, hanem az azt követő időszakban és a kora gyermekkorban is. Jótékony hatású tevékenységként értékelték a jógát, amely csökkenti a stresszhormonok szintjét, ez pedig pozitív hatással van a kisbabád későbbi emocionális és mentális egészségére.
Soroljuk még? Inkább gyere el és tapasztald meg Te is, hogy mennyi jó dolgot ad neked és kisbabádnak a jóga!

A csoportos foglalkozás 60 perces

Ára: 2600,- /fő