Telefonszám:

+36 70 290 50 40

e-mail:

belvarosijogastudio@gmail.com

Nyitvatartási idő:

Hétfő - Szombat 16:30 - 20:30

Piskóti Gyöngyi Nóra vagyok. A jógával 2016-ban, egy műtétet követően ismerkedtem meg. Akkoriban olyan mozgásformát kerestem, amit eddig még nem próbáltam, és ami nemcsak fizikailag erősít meg és mozgat át – a mindennapos ülőmunka mellett persze ez is kiemelten fontos szempont volt –, hanem a lelkemre is jó hatással van. Már a legelső alkalommal éreztem, hogy megtaláltam, amit kerestem, és beleszerettem 🙂 Az órán végzett gyakorlatok, a tudatosság, az összpontosítás és a légzőgyakorlatok nemcsak a jógateremben segítettek kiegyensúlyozottabbá válni, hanem az életem más területein is.

Idővel szerettem volna még közelebbről megismerkedni a jógával, mind jógafilozófiai, mind gyakorlati oldalról, így 2018-ban elvégeztem a NitaYoga Központ és a Belvárosi Jógastúdió 200 órás Yoga Alliance International által jegyzett Hatha jóga oktatói képzését.

A vizsgát követően, 2018. novemberétől tartok hatha jóga gyakorlást a Belvárosi Jógastúdióban, valamint 2021-től dinamikus jóga gyakorláson is találkozhatunk.

[instagram-feed]