Telefonszám:

+36 70 290 50 40

e-mail:

belvarosijogastudio@gmail.com

Nyitvatartási idő:

Hétfő - Vasárnap órarend szerint

Olcsvai Mónika vagyok, jógaoktató és gyakorló.

A jóga számomra szerelem volt első látásra. A jógával már jó tíz éve találkoztam először, Juhász Csilla hatha óráin, azóta sokfajta irányzatot megismertem, és a hatha a jóga mellett a másik nagy kedvencem az Astanga vinyasa jóga. 2019-ben elvégeztem a hatha jóga oktatói képzést a Belvárosi Jógastúdióban Zarándi Vikinél, a Nitayoga szervezésében, Kiss Zoltán Nitai vezetésével. Ez a típusú jóga gyakorlás nagyon jól kiegészíti az Astanga gyakorlásomat, melyből szintén elvégeztem egy egy 250 órás oktatói tanfolyamot, és rendszeresen gyakorlom azóta is.
Tamaskó Anettel 2019 decemberében szintén részt vettem egy Női jóga tanfolyamon, amit szintén be szoktam építeni a gyakorlásomba. 
A jóga számomra egyensúlyba hozza a test-lélek-szellem egységét és az egymással való összhangot is megteremti, melynek következtében létrejön a belső béke és harmónia állapota. Nagyon inspiráló számomra Kino McGregor gondolata, miszerint:
„Az elme világosítja meg az utat, a test járja végig, és a bátor szív nyitja ki a kapukat, amelyek a tartós belső békéhez vezetnek.”

Mindenkit várok szeretetettel Csütörtöki 19.00-kor kezdődő órámon, melyen Hatha, Astanga vinyasa, Női jóga típúsú gyakorlásokat tartok.

Szeretettel: OM